Our Guestbook

What our lovely guests think about us

 • By: Norbert, Isabel, Berend en Machteld

  Ik vond het leuk om te zwemmen en om de honden te yjen en ik vond het gewoon leuk. Doei Marjan, Groetjes Isabel. Ik vond het leuk om te zwemen. Ik vond het leuk om bei julli te zwemmen. Groetjes Berend Hoi Cesare en Marian We hebben echt een heerlijke tijd bij jullie gehad, vanaf het 1ste moment was het allemaal heel vertrouwd en ontspanne!! De kinderen vonden het prachtig. Heel veel dank voor alles en hopelijk tot een volgende keer.

  By: Irene en John

  Casa COniglio is ons eerste onderkomen deze vakantie. We gaan nog naar drie andere locaties. Ik ben zeker dat geen van de drie C asa Coniglio gaat overheffet. Het is geweldig hier! We vergeten dit plekje niet, want we hebben nog lang niet alles in de omgeving genie. We komen vast nog wel terug.

  By: Melissa

  Wat hebben we genoten hier de afgelopen week, het uitzicht is echt prachtig! Het zwembad was heerlijk. Super erg bedankt voor de gastvrijheid en alle dingen die jullie voor ons wilden doen.

  By: Jimmy & Co.

  Het was zelfs nog beter als 15 jaar geleden! Een weekje genoten van het prachtige eiland, de mooie natuur het heerlijke eten. De volgende keer kom ik graag jullie en jullie beestenboek weer vergezellen!

  By: Marion en Ronald

  Bedankt voor de super gezellige week die we op Sicilie gehad hebben, mede door het mooie natuurhuisje! Liefs Marjon en Ronald

  By: Pauline en Ton

  We hebben Sicilie getourd alsof we dertigers waren. Maar, omdat we dat al lang niet meer zijn, waren we bek af toen we aankwamen voor ons verblijf van vier dagen in Casa Coniglio. Het had niet beter kunnen lopen; we vonden hier rust en absolute privacy, zo dat we weer op adem zijn gekomen. Zon en prachtig uitzich! En een huis waarin Pauline, anders dan we tot nu gewend waren, zich in de keuken kon uitleven en waar we 's avonds heerlijk in slaap konden vallen op (eindelijk weer) een goed bed. Een dagje tussendoor naar Taormina geweest= boeiend en vermoeiend. Nu is de vakantie voorbij. Dit was een perdecte afsluiting. Dit was een perfecte afsluiting. Dank jullie wel voor het fijne verblijf.

  By: Erik en Rietje

  Het was een fijne week hier in Casa Coniglio. Ongeloofelijk mooi weer, na een stormachtig begin. Anfitheater van Taormina is een must. Dank voor jullie gastvrijheid.

 • By: Martijs, Jamie, Otis

  Grazie mille for a fantastic week!! We’ve had a wonderful time because of the view, tasteful figs, the pool and of course the geese “oche” Thank you so much for your hospitality great experiense I made a loto f pictures and posted some of them on Instagram #casaconigliotrappitello All the best!

 • By: famile vd Merbel, Assen

  Een betoverend uitzicht op de Etna, een leuk huisje met ruim terras, kortom een goed begin van onze vakantie op Sicilie. Zoals velen voor ons genoten van al het moois in de omgeving en vd koele plons in het zwembad. Onze nieuwsgierigheid brent ons naar andere plekken op Sicilie, maar dit was een top start! Grazie!

 • By: Monique, Frank, Rafke en Teun

  Nog één avondje genieten op deze mooie plek… we hebben twee heerlijke weken gehad hier. Overdag zoeken we het levendige Sicilie op en aan het einde vd dag is het echt genieten op deze prechtige lokatie. Hier vind je alle rust en heb je een fantastisch uitzicht. een par echte aanraders : ?Etna tour met EDDIE ?Taormina ?Etnaland, een prachtig water-pretpark, een paradijs voor jond en oud. ?Castel Mola. ?Savoca Ook de zee is heerlijk van temperatuur en heel helder. Paardrijden met Sunshine Adventure in Trappitello is een leuk avontuur. We hebben veel gedaan, genie en genoten Het was een warm welkom hier in Casa Coniglio. Dankjewel Marian, Cesare en Martina.

 • By: Peter, Annemieke, Katelijn en Ole

  Jullie eindelijk eens een benzoe gebracht in jullie zeer aangenaam onderkomen Zo heerlijk vrij genietend van het schitterende uitzicht. Zo uitgestrekt! Gezellig ingericht, van alle gemakken voorzien en fijn verkoeling te kunnen vinden bij de airco en in het zwembad. Voor wat betreft de directe omgeving… op en top Italiaans en alsof de tijd stili s blijven staan. Hoezo “stilstand is achteruitgang” Juist zen in deze snelle wereld. We hebben volop genoten van jullie verblijf en van jullie en komen graag eens terug. Dank voor alles en een dikke X

 • By: Willeke en Esther

  Lieve familie Cozzo, Wat hebben we een fijne week gehad, diehelaas veel te snel voorbij is gegaan. We hebben ontzettend genoten van Taormina en Siracusa, waar we heerlijk op de pleintjes van lekkere cappuccino’s en Siciliaanse lekkernijen konden proeven en hebben onze hoogtevrees op de Etna overwonnen. Daarnaast zijn we heerlijk op de stranden bijgekomen van de warme temperaturen. Elke dag de berg op met de auto was een flinke uitdaging, maar het is elke keer weer gelukt. Wiee weet tot een volgende keer!

 • By: Rob en Bernadette

  Wat een week! We hebben genoten van : het uitzicht, de zwaluwen, de heerlijke jams, de abrikozen, het zwembad, de keuken waar niets ontbrak, de kruiden uit eigen tuin, de geur van de bloemen, de privacy, de heerlijke rode wijn!! En de boekenkast. Het boek van Saskia Noort (Strombolie) was de eerste en we hebben de trip naar Strombolie vervolgens zelf gemaakt. Is een aanrader met de boot langs wel 10 verschillende soorten eilandjes met als laatste Strombolie. Heel hartelijk dank voor de fijne vakantie.

 • By: Ruud en Kitty

  We hebben het heerlijk gehad! Prachtig eiland, heerlijk eten en niet te vergeten de koffie!! Wat we bijzonder vonden is jullie antenne voor de wensen van jullie gasten. Het vriendelijk aanbod lag er, mochten er vragen/tips nodig zijn. We hebben genoten van de privacy, wat een relaxte gastvrijheid. Dank hiervoor, het ga jullie goed!NT

 • By: Michel en Ingrid

  De zintuigen kunnen wijd open hier, eri s zoveel te zien te horen, te proeven, te ruiken, te voelen! De blik rustig vanaf de zee over de bergen laten gaan ver weg en dichtbij over de cactus sen en vetplanten, de fruit- en olijfbomen. Schommelend in de hangmat ineens de overweldigende geur van de kamperfoelie. Het getsjip van de talloze vogeltijes, de sinasappel-dadelmarmelade die met rode wijn een verrukkelijke saus opleverde. De zon en de polke en de altijd aangename temperatuur. Wat een plek!!! Met liefde gemaakt en onderhouden. Een prachtpleik om heerlijk ‘thuis’ te komen ‘s avonds na onze siciliaanse avonturen!

 • By: Elisa en Bert

  Alles fantastisch!!! Het uitzicht, de dieren, de vruchten, Cesare, Marian, Martina, de zon, de tuin en last but not least : de excursie met Eddie! We hebben van de Etna genoten en het was geweldig hoe hij alles uitlegde. Hij vertelde van alles en zo enthousiast! Nog bedankt.

 • By: Hans en Birgitta

  Dankje Marian en Cesare dat we jullie fijne huisje mochten lenen voor deze twee mande. We hebben genoten van het fijne terras en hebben fijne uitstapjes gemaakt met de fiets en de camper. We genoten, niet alleen van het huisje maar ook van jullie gastvrijheid. Nogmaals dank - I don’t speak or write dutch, so I will write my tank to you both in english! It has been a wonderful time here in Sicilt. WE have really enjoyed to stay at this wonderful place. The porch is the best of all. The view is fantastic znd we have been admiring the Etna almost every day. You both have been so helpful and generous. I agree with everything Hans is writing- We both wish you the best! Birgitta